Предадоха на съд 51-годишен мъж и 29-годишният му син за убийство във

...
Предадоха на съд 51-годишен мъж и 29-годишният му син за убийство във
Коментари Харесай

Предадоха на съд баща и син за убийство във Врачанско

Предадоха на съд 51-годишен мъж и 29-годишният му наследник за убийство във Врачанско, оповестиха от прокуратурата.

Обвиняемият е бил във влошени връзки с брат си. Двамата постоянно се карали по разнообразни мотиви. Вечерта на 6 юни 2022 година, до момента в който той е бил в село Търнак, община Бяла Слатина, сред двамата отново е зародил спор.

Първоначално те разменили обидни реплики по телефона. Не след дълго нъжът е дошъл дружно със сина си пред къща на ул. „ Септемврийци “ в селото, където се намирал брат му.

Постепенно неразбирателството ескалирало. Мъжът е взел дървена бухалка и се насочил към обвинените. Единият обвинен я е лишил и нанесъл с нея удар по главата на брат си. 
 
Пострадалият е паднал, след което е бил ударен с стоманен кол. Извършителите са траяли да му нанасят побой и да го наскърбяват. Уведомен за случилото се, на място дошъл синът на жертвата.

Мъжът е бил превозен до Спешния център, където е починал непосредствено след приемането му. Според заключението на съдебномедицинската експертиза причината за гибелта на потърпевшия е открита черепно-мозъчна контузия, довела до положение несъвместимо с живота.

Предстои делото да продължи в съда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР